Osminkade jag

Publicerat 2012-05-31 / 07:51:51- Emma

Orkade inte grejas med smink idag utan idag tar jag en chilldag och går utan smink! Himla skönt!

Nu sticker osminkade jag till skolan:)


Die in your arms.

Publicerat 2012-05-30 / 17:19:26- Emma

Jag har fått frågan när jag började hålla på med photoshop väldigt ofta. Så jag tänkte svara på det nu. Jag blev intresserad i photoshop när jag var ca 11 år men fattade ingenting så fort jag hade kommit in. När min pappa upptäckte att jag var intresserad så satte han mig framför photoshop och förklarade vad alla grundsaker var. Sen satte jag mig ner och började måla. Därför har jag också blivit så stadig på handen när jag ritar med mus. När jag var 13 år så visste jag nästan allt om photoshop och jag ritade också den här bilden ovan. Som ni ser är den väldigt suddig och är ganska dålig. Nu förtiden så gör jag mera "tecknade" grejer. Det är inte lika krävande och detsutom roligt att rita! Wiho! Så där har ni alla svar på när jag började osv. Kram Emma!


Hemma hos Vicky

Publicerat 2012-05-29 / 08:13:08- Emma

Nu är jag hemma hos Vicky. Min hjärna hade fått för sig att vi skulle gå 8 men icke sa Nicke. Blev lite förvirrad då men nu är jag på rätt spår igen. Snart cyklar jag och Vicky iväg till skolan! Sen blir det redovisning av musiken, ska spela "somliga går med trasiga skor" på piano. Man måste tydligen sjunga också men vi får se hur det blir med den delen;)

Nu sticker jag till skolan!


Reach for the Stars

Publicerat 2012-05-28 / 20:46:45- Foto

Drog fram några dåliga photoshopade bilder från arkivet! Även fast de är dåliga photoshopade finns det något jag ändå tycker om...fast vet inte vad riktigt. Vad tycker ni?

If you're going to get it, you have to fight.

Publicerat 2012-05-28 / 20:27:41- Emma
Jag bygger bygger upp, du river river ner...

Har haft låten "Du måste flytta på dig" i hjärnan hela dagen. Tycker den är så otroligt dålig men alla andra verkar inte hålla med. Vad tycker ni om låten? Aja, snart ska jag i alla fall kolla på Alcatraz med mamma, äta gó vattenmelon. Har precis suttit och pluggat järnet ur mig och jag har så himla ont i huvudet nu. Ändå är jag inte klar tyvärr, men får prata med min lärare imorgon och se om jag kan maila in uppgiften istället. Då hinner jag sitta imorgon kväll också! Nu ska jag inte uttråka er med läx-tjafs, sånt får man höra tillräckligt mycket av från sina lärare och föräldrar...suck.

Hade ingen bild idag och ville inte ta upp min kamera och knäppa en bild för jag tror jag börjar bli sjuk(ser med andra ord hemsk ut idag). Så här får ni en liten annorlunda bild på mig och en stock...enjoy! ;)


Stan

Publicerat 2012-05-27 / 23:13:11- Emma

Idag åkte jag in till stan med Mamma och Nikki. Fick med mig ett par saker hem såklart också, först köpte jag "The Hunger Games" boken på engelska. Sen så Fick jag också med mig hem ett par avslutningsskor och en ny fräsch Bikini! Nästa köp ska bli ett par hudstrumpbyxor men sen ska jag sparar resten av pengarna den här månaden...i alla fall försöka! Hihi, godnatt på er nu! Sov gott!

Här ser ni mina underbara och vältrande ben..absolut! Men om vi riktar fokuseringen på mina fötter så kan ni se mina nya avslutningsskor..tadaaaa!!


Ville bara säga...

Publicerat 2012-05-27 / 03:06:02- Emma

Godnatt! Nu går jag och lägger mig. Kom precis hem från Elin och dör av trötthet just nu. Kände hos Elin att jag verkligen fick prata ut och de va så jäkla skönt, tur att man har vänner som de!

Grattis också till Loreen som tog hem hela Eurovision song contest! En grym och välförtjänad seger, Woho! Grymt gjort!


Godmorgon godmorgon, hör fåglar sjunga glatt...

Publicerat 2012-05-26 / 11:12:48- Emma

Godmorgon! Har precis vaknat och är supertrött. Idag ska jag jobba och efter jobbet ska jag gå till min vän Victoria för att gå på en inflyttningsfest. Ska bli jättekul! Men just nu ska jag fokusera på att kunna ta mig ur sängen, äta frukost och duscha. Puss'


Alla har vi våra komplex.

Publicerat 2012-05-25 / 20:28:52- Emma
Jag har ett jättekomplex på min kropp som ställer till det ganska mycket för mig. Men idag kände jag bara att screw this och blev lite mer självsäkrare på just den saken. Jag känner mig otroligt stolt över mig själv som inte brydde mig ett skit om vad alla andra sa och bara tänkte på mig. Så idag kände jag lite såhär:

Alla har sina egna komplex på kroppen, vissa saker man tycker mindre om och sånna saker man tycker mer om. Istället för att fokusera på de dåliga sakerna så tänk på de positiva sakerna! Ingen är helt fläckfri, alla har sina fel men jag tycker ändå att ALLA är helt perfekta på deras egna sätt. Skulle vara tråkigt om alla såg likadana ut...!?


En helt normal dag

Publicerat 2012-05-25 / 19:36:23- Foto

/Emma


Landet - Bilder

Publicerat 2012-05-24 / 21:03:28- Foto
Låt bilderna tala för sig själva...
(Efter min helg på landet)


Lilla tjejen: Nikki (lillasyster)

Kvällens Outfit

Publicerat 2012-05-24 / 20:47:16- Outfits
Direkt när jag kom hem bytte jag om till kläder som faktiskt passade vädret. Sen stack jag för att fira min mosters kille Jonas som fyllde år igår. Såhär så kvällens outfit ut:


I know, sämst photoshopat...hade lite tid på mig! //Emma

...

Publicerat 2012-05-24 / 15:54:46- Emelie

Har ingen lust att blogga just nu..


Min fotobok

Publicerat 2012-05-23 / 21:17:29- Foto
Just nu är jag alldeles fylld av lycka! Fick nämligen en fotobok i födelsedags present. Blev superglad och har nu klistrat in mina alldeles första bilder och jag känner mig så lycklig. Nu ska det bli fart på fotandet! Jajamensan!


Japp Japp!

Publicerat 2012-05-23 / 19:52:06- Emelie

Hej hej! Precis som Emma överlevde jag den långa jobbiga skoldagen! Dagen har väl varit sådär, stress med skolan osv men aja snart sommarlov iallafall! Puss!


RSS 2.0