Tips inför vintern

 
Vintern kan ofta vara väldigt tråkigt och grå. Man förväntar sig fin snö som lägger sig i hela området och glittrar. Man förväntar sig en glad julafton med hela familjen och ljus som skiner klart överallt. Men så är det inte riktigt. Vissa dagar kan väl vara så, men för det mesta så är det snöstormar, slask och elände. Tågen är försenade och folk är inte alls så trevliga de verkar vara i familjefilmer. Men här kommer jag då med lite tips för att göra alla de där tråkiga dagarna - lite bättre!
 
1. Mitt första tips är ljus. Ljus är ett måste på vintern. Det är mysigt och himla fint att ha på bordet när man sitter inne i sina tjocka strumpor och tröja på sig. Ljus kan lysa upp rummet och göra det mycket hemtrevligare. Men man ska dock vara försiktig så man inte råkar tända eld på håret eller till och med huset. Nej, man ska ha ljus på ett säkert ställe och vara noga med att släcka alla ljus innan man lämnar rummet.
2. Är det kallt, slaksigt och snöstorm ute? Jo men varför inte ta och rensa gaderoben? Det kanske låter jättetråkigt. Men ta tillfället när du ändå inte har något att göra. Rensa ut alla sommarkläder och se exakt vad du behöver och saknar. Sen får du ju alltid lättare på morgonen och behöver inte riva ut hela garderoben innan man går någonstans. Utan nu har du en välorganiserad garderob där du lätt ser vad som finns utan att massor av gamla sommarkläder som ligger slängda över.
 
3. Pyssla! Pyssel inför julafton är både mysigt, ett tidsfördriv samtidigt som man har en härlig stund med familjen. Köp lite ofärdiga julpyssel och samla hela familjen för att pyssla. Oavsett vilken ålder man är kan det vara väldigt mysigt att sitta och pyssla. Sen får man ju också massor av fina saker på julafton som bara glänser i huset.
 
 
Bild tagen från google.se
 
4. Fixa en spakväll med vännerna! På vintern blir huden och läpparna lätt torra. Håret påverkas också. Så varför inte fixa en spakväll med dina bästa vänninor. Köp varsin ansiktsmask och börja kleta på varanda. Ha mysigt prat med massor av ljus och kuddar. En trevlig stund med vänninorna samtidigt som man tar hand om huden, läpparna och håret - det med en hårinpackning.

Kommentarer
Postat av: Mandosa

sv: nämen tack!

åh, ljus :D

2012-11-07 @ 20:53:11
URL: http://mandosa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0